LIIKETILASIIVOUS

Kauppa, kauppakeskus, kauneushoitola… Julkisissa tiloissa liikkuu päivän aikana paljon väkeä, myös teidän asiakkaitanne. Liiketilojen siisteys vaikuttaa heidän mielikuvaansa tuotteista ja palveluista. Puhtaat tilat saavat niin asiakkaat kuin tiloissa työskentelevätkin viihtymään paremmin.

Otamme huomioon kaikki liiketilojenne erityispiirteet, kun suunnittelemme palvelukokonaisuutta. Meiltä hoituu esimerkiksi liukuportaiden pesu, ikkunoiden pesu, palvelutiskien siivous, astioiden pesu ja kalusteiden pesu. Kun tarve tulee, teemme myös suursiivoukset ja päivystyssiivoukset.

Myymäläsiivous on mahdollista järjestää joko aukioloaikojenne aikana tai niiden ulkopuolella. Usein siivoamme silloin, kun asiakkaat vielä ovat paikalla, joten otamme erityisesti huomioon työntekijöidemme asiakaspalvelutaidot. Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden, joten palvelemme teitä myös äkillisen tarpeen iskiessä.

Meillä on käytössä uusimmat koneet ja nykyaikaiset siivousmenetelmät, joilla siivous hoituu sujuvasti. Pyrimme aina aiheuttamaan mahdollisimman vähän häiriötä.