REKRYTOINTI

Oletko etsimämme tekijä?

Toimintamme laajentuessa haemme jatkuvasti uusia, reippaita siivoojia tiimeihimme. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä yli 100 motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta ammattilaista. Yhteinen tavoitteemme on, että voimme säilyttää tutkitusti korkean asiakastyytyväisyytemme.

Pidämme työntekijöistämme huolta, sillä henkilöstön ammattitaito ja hyvinvointi on ollut aina menestyksemme kulmakivi. Toimimme tiimeissä, joten et jää yksin ja saat tukea työhösi.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen koulutusten avulla. Työviihtyvyyden lisäämiseksi järjestämme työntekijöillemme erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia. Mittaamme työhyvinvointia säännöllisesti henkilöstötyytyväisyyskyselyiden avulla. Käytössämme on palkitsemisjärjestelmä, jolla ansioituneimmat tiimit palkitaan vuosittain.

Koulutamme kaikki työntekijämme, joten tärkeintä ei ole kokemuksesi, vaan oikea asenne. Edellytämme, että olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelutaitoinen ja haluat aidosti kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden edetä uralla.

Vastauksia henkilöstökyselystämme 2019

Suosittelee H&A Teamia työnantajana96%
96%
Kokee, että työllä H&A Teamissa on merkitystä91%
91%
Saa apua esimieheltään tarvittaessa86%
86%

Täytä työhakemus    päiväiltaviikonloppu